Yritys

Agrolentopalvelu perustettiin palvelemaan yrityksiä, yhteisöjä, järjestöjä sekä yksityisiä henkilöitä. Suurin asiakkaamme on Metsähallitus. Tarjoamme palveluamme tasaisen vahvasti jokaisella osa-alueella, ja toimimme myös helikopterien varaosatoimittajana.

Pitkä historia Suomessa ja ulkomailla

Olemme tehneet työtä lentämisen parissa jo yli 20 vuoden ajan. Kymmenien tuhansien lentotuntien operointikokemus eri helikopterityypeillä sekä erilaisissa työtehtävissä takaa erittäin hyvät valmiudet tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Agrolentopalvelu on verkostoitunut hyvin kotimaisten sekä ulkomaisten operaattoreiden kanssa. Tämä mahdollistaa myös suurien ja vaativien urakoiden suorittamisen. Agrolentopalvelulla on urakointikokemusta myös mm. Virosta, Ruotsista, Norjasta, Italiasta ja Liettuasta.

Laadukas kalusto ja koulutus

Agrolentopalvelun helikopterikalustoon on vuosien varrella kuulunut useita eri tyyppejä. Mäntämoottorihelikopterita ovat olleet: Robinson R22 ja R44, Schweitzer 300C. Turbiinihelikopterita ovat olleet: MD Helicopters 500 D/E, Bell 206, SA315B, AS350BA/B1/B2, Bell 205A1/UH-1H.

Agrolentopalvelu on myös kouluttanut useille suomalaisille ja ulkomaisille lentäjille tyyppikelpuutuksia sekä lupakirjakoulutusta. Nykään yhtiön kouluttajat toimivat useissa koulutusorganisaatioissa, joka mahdollistaa räätälöityjen koulutustarpeiden tarjoamisen.

Löydät meidät somesta